Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2012 Carme Crespo exigeix a la Generalitat que compleixi el seu compromís de reobrir la Necròpolis

Carme Crespo exigeix a la Generalitat que compleixi el seu compromís de reobrir la Necròpolis

Carme Crespo exigeix a la Generalitat que compleixi el seu compromís de reobrir la Necròpolis

Arran de les darreres informacions aparegudes sobre la reobertura de la Necròpolis, Crespo ha demanat que Tarragona deixi de ser l'aneguet lleig de Catalunya en preservació de patrimoni.
Carme Crespo exigeix a la Generalitat que compleixi el seu compromís de reobrir la Necròpolis La tinent d'alcalde de Patrimoni, Carme Crespo, fent declaracions sobre la Necròpolis, que porta 20 anys tancada.
03/08/2012

La tinent d’alcalde de Patrimoni, Carme Crespo, ha declarat que: “És intolerable que després de 20 anys tancada la Necròpolis, una de les més grans d’Europa, el conseller Mascarell anunciés la seva reobertura fa 15 dies i ara el delegat a Tarragona, el senyor Agràs, se’n desdigui”. I ha afegit: “Tarragona, Patrimoni Mundial de la Humanitat, és una ciutat discriminada i exigim deixar de ser l’aneguet lleig de Catalunya i que la Generalitat compleixi el seu compromís de reobrir la Necròpolis”. Crespo ha explicat que “l’Ajuntament de Tarragona ha invertit 3 milions d’euros en la preservació del patrimoni de la ciutat i la Generalitat, a hores d’ara, ha invertit 0 euros. La Necròpolis i el Teatre Romà, dos monuments que són responsabilitat de la Generalitat, no han tingut cap mena d’inversió en els darrers anys”.

Segells de reconeixement d’administració oberta