Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2012 Cursa patrimonial reivindicativa

Cursa patrimonial reivindicativa

Cursa patrimonial reivindicativa

El dissabte dia 28 d’abril, des del Balcó del Mediterrani, l'ultrafondista Miquel Solé del Club Natació Lleida correrà reivindicant la declaració del Turó de la Seu Vella de Lleida com a Patrimoni Mundial.
Cursa patrimonial reivindicativa Miquel Solé corre cada any reivindicant la declaració de Patrimoni Mundial pel Turó de la Seu Vella de Lleida.
26/04/2012

 

Des del dissabte dia 28 d’abril, quan sortirà del balcó del Mediterrani de Tarragona, fins al 2 de maig de 2012, l'ultrafondista Miquel Solé del Club Natació Lleida correrà reivindicant la declaració del Turó de la Seu Vella de Lleida com a Patrimoni Mundial.

Una dotació mobilitzada de Protecció Civil precedirà durant tot el recorregut per la nostra ciutat a l’atleta Miquel Solé. El recorregut urbà és: Balcó Mediterrani, Rambla Nova, Carrer Dr. Mallafré, Carretera de Valls. La cursa uneix diversos Patrimonis Mundials del nostre territori fent les següents etapes:

  • 28 d’abril: sortida a les 8.30 h de Tarragona (balcó del Mediterrani) i arribada al monestir de Poblet cap a les 18 h.
  • 29 d’abril: sortida a les 8.30 h del monestir de Poblet i arribada a la Seu Vella de Lleida (Porta dels Apòstols) cap a les 18 h.
  • 30 d’abril: sortida a les 8.30 h del Castell del Rei -12 km al Club Natació Lleida per compensar el pas d’Escales- i arribada a Baells cap a les 18 h.
  • 1 de maig: sortida a les 8.30 h de Baells i arribada a Pont de Muntanyana cap a les 18 h.
  • 2 de maig: sortida a les 8.30 de Pont de Muntanyana i arribada a Sant Climent de Taüll cap a les 18 h.

 

El lleidatà Miquel Solé cada any realitza una cursa singular a favor de la declaració del Patrimoni Mundial pel conjunt monumental del Turó de la Seu Vella.

Segells de reconeixement d’administració oberta