Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2012 Gestió municipal i arqueologia a Catalunya

Gestió municipal i arqueologia a Catalunya

Gestió municipal i arqueologia a Catalunya

Taller sobre el paper de l’Administració municipal en la gestió de l'arqueologia al saló d'actes de l'antiga audiència .
04/06/2012

 

Jornada gestió municipal arqueologia CatalunyaSón diverses les administracions i entitats que estan directament vinculades o que incideixen en els models de gestió arqueològica de caràcter municipal. A partir de l’experiència del dia a dia d’aquestes darreres dècades i davant de la nova realitat que, de ben segur, assolirà l’activitat arqueològica en un futur immediat, cal considerar noves propostes d’interacció. Aquestes pautes han de possibilitar avançar en els models de gestió i afavorir la pròpia consolidació de l’exercici professional.

Es per aquest motiu que s'ha considerat adient la convocatòria d'una jornada sobre Getió municipal i Arqueologia, que es celebrarà al Saló de l'Antigia Audiència del Centre cultural de la plaça Pallol el proper dia 13 de juliol de 2012.

Els interessats a participar-hi poden presentar la seva proposta de participació en les taules de debat mitjançant un resum de 15 línies on s’exposin els temes que es volen tractar. L’organització, depenent de la quantitat d’aportacions i de l’interès de les propostes, organitzarà les aportacions en les taules, o mitjançant pòster digital.

Podeu consultar les bases i el calendari de la jornada en el triptic.

Segells de reconeixement d'administració oberta