Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2012 Presentació a l'Ajuntament del projecte “Tarragona Història Viva”

Presentació a l'Ajuntament del projecte “Tarragona Història Viva”

Presentació a l'Ajuntament del projecte “Tarragona Història Viva”

Una iniciativa per potenciar el turisme cultural relacionat amb el patrimoni històric de la ciutat.
Presentació a l'Ajuntament del projecte “Tarragona Història Viva” A la foto de Mauri: L'alcalde J.Félix Ballesteros, la presidenta del Patronat de Turisme Patricia Anton, la tinent d'alcalde Carme Crespo, el catedràtic de la URV Salvador Anton i el director de Tarraco Viva Magí Seritjol
11/05/2012

L’ alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presentat aquest matí “Tarragona Història Viva”, un nou producte de turisme cultural de qualitat relacionat amb el nostre patrimoni històric. L’alcalde ha estat acompanyat per la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Anton; la tinent d’alcalde de Cultura i Patrimoni, Carme Crespo; els catedràtics de la URV: Salvador Anton i Joaquín Ruiz de Arbulo, i el director de Tarraco Viva, Magí Seritjol, a més de representants del sector turístic.

“Tarragona Història Viva” consisteix en una sèrie de recreacions i explicacions que realitzaran alguns dels grups de reconstrucció històrica que participen en el festival Tarraco Viva, i en els quals els turistes i el públic interessat de la nostra ciutat, podrà acostar-se a la historia de l’antiga Tarraco d’una manera viva i en els mateixos espais on es podrien haver desenvolupat les històries i els fets que es presentaran.

L’ alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha manifestat que “és tracta de divulgar el coneixement de la història i del nostre patrimoni i posar-lo a disposició del turisme i públic en general, mitjançant els grups de Tarraco Viva”.

Les recreacions es realitzaran del 13 de juliol al 8 de setembre, els divendres i dissabtes, i n’hi haurà en català i castellà.

Els grups que participaran en aquesta iniciativa són: Thaleia, Associació Nemesis, Associació Projecte-Phoenix, Legio I Germanica.
Els llocs on es faran les recreacions són: al Passeig Arqueològic, el Pretori romà, Circ romà i Amfiteatre.
El preu és de 12 euros.

Podeu descarregar el dossier de premsa aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta