Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2012 Tarragona acull la reunió del Consell del Patrimoni Històric Espanyol

Tarragona acull la reunió del Consell del Patrimoni Històric Espanyol

Tarragona acull la reunió del Consell del Patrimoni Històric Espanyol

La jornada reuneix tots els directors generals de Patrimoni de les comunitats autònomes i altres responsables de l’Estat en aquesta matèria, amb l’objectiu d’intercanviar informació i programes d’actuació.
Tarragona acull la reunió del Consell del Patrimoni Històric Espanyol Inauguració de la reunió del Consell del Patrimoni Històric Espanyol. Foto: Jaume Omella
08/03/2012

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, i el secretari d’Estat de Cultura, José María Lassalle, han inaugurat aquest matí la reunió del Consell del Patrimoni Històric Espanyol, que s’ha celebrat a la sala del Sarcòfag d’ Hipòlit al Pretori romà de la nostra ciutat.

També han assistit a l’acte, la tinent d’alcalde de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo; el director general de Belles Arts i Béns Culturals i d’Arxius i Biblioteques del Ministeri de Cultura, Jesús Prieto, i el director general de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, Joan Pluma.

El Consell del Patrimoni Històric Espanyol reuneix tots els directors generals de Patrimoni de les comunitats autònomes i altres responsables de l’Estat en aquesta matèria, amb l’objectiu d’intercanviar informació i programes d’actuació. Aquest òrgan es reuneix dos cops a l’any i aquesta vegada la trobada es fa a la nostra ciutat.

Després de l’inauguració, les sessions de la jornada continuen al Palau Firal i de Congressos.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta