Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 Arriba el cap de setmana fort de Tarraco Viva

Arriba el cap de setmana fort de Tarraco Viva

Arriba el cap de setmana fort de Tarraco Viva

"Els idus de març" clourà el Festival, que reconstruirà l'assessinat i testament de Juli César.
24/05/2013

Aquest cap de setmana, 25 i 26 de maig el Festival de Tarraco Viva arriba al seu punt més àlgid amb més de 100 actes repartits per tots els indrets de la Part Alta i monuments patrimonials. Una de les cites més importants i que acapara més públic, és la Fira de productes, empreses i associacions de divulgació històrica romana i la Fira de Museus i Jaciments d’època romana; que es fan cada any conjuntament als Jardins del Camp de Mart.

Així mateix, als Jardins de Saavedra, el Camp d’Aprenentatge de Tarragona, s’oferiran els Ludi, jocs romans infantils que un any més aproparan els més petits a jocs com xanques, fer córrer el cèrcol, jocs de daus i de tauler, etc...També hi haurà tallers de cuina, de pintura, de joies i oficis romans, etc... Continuaran les visites guiades, les xerrades i les recreacions històriques que ja s’estan duent a terme durant tota la setmana i es destacaran, entre d’altres, el taller de recreació històrica Vine, veu i viu...El Festival on ciutadans voluntaris faran de legionaris als Jardins del Camp de Mart en diverses sessions o de Gladiadors a l’Amfiteatre, en aquest cas dissabte 25 de maig a les 11h.

L’acte de cloenda del Festival serà, sota el títol de Els idus de març, la recreació de l’assassinat i testament de Juli Cèsar que es farà diumenge a les 18h a l’Auditori del Palau de Congressos. Membres de vuit de les entitats de recreació històrica presents al Festival, interpretaran aquest esdeveniment que l’any 44 a.C va marcar un canvi radical a l’Imperi romà i que ha inspirat nombrosos escriptors i artistes del llarg de la història de la humanitat.

Més informació a: www.tarracoviva.com

Segells de reconeixement d'administració oberta