Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 El dissabte 18 de maig se celebren les jornades "Amphiteatrum. Memoria martyrum et eccclesiae"

El dissabte 18 de maig se celebren les jornades "Amphiteatrum. Memoria martyrum et eccclesiae"

El dissabte 18 de maig se celebren les jornades "Amphiteatrum. Memoria martyrum et eccclesiae"

Aquest seminari és obert a tothom i es realitza en el marc de l'edició de Tarraco Viva 2013, i preten fer un aprofundiment en el coneixement i la difusió de l'amfiteatre de Tarragona.
10/05/2013

 

La conselleria de Patrimoni ha organitzat conjuntament amb l’Institut Català d’Arqueologica Clàssica (ICAC), el Museu Bíblic i l’Associació Cultural Sant Fructuós, les jornades Amphiteatrum. Memoria Martyrum et Ecclesiae, que s’emmarquen dins l’edició Tarraco Viva 2013 i que pretenen fer un aprofundiment en el coneixement i la difusió del conjunt monumental de l’Amfiteatre.

Per aprofundir encara més en les campanyes d’intervenció arqueològica i arquitectònica d’aquests últims anys, s’ha disposat la realització del seminari El conjunt monumental de l’Amfiteatre de Tarragona: un dissabte de recerca i divulgació científica, que es fara dissabte 18 de maig de 10 a 14 h al Caixaforum.

Les jornades estan estan obertes al públic en general, tot i que el nombre de places és limitat pel que fa al seminari.

Podeu consultar aquí el programa de les jornades

Podeu inscriure-us aquí al seminari

Segells de reconeixement d’administració oberta