Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 El Parc Ecohistòric del Pont del Diable serà un espai d'aprenentatge del patrimoni històric i natural

El Parc Ecohistòric del Pont del Diable serà un espai d'aprenentatge del patrimoni històric i natural

El Parc Ecohistòric del Pont del Diable serà un espai d'aprenentatge del patrimoni històric i natural

L'espai oferirà activitats de difusió del medi natural, patrimoni i cultura i esport i aventura.
17/12/2013

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa el projecte de gestió i explotació del Parc Ecohistòric del Pont del Diable, per part de la tinent d’alcalde de Patrimoni Històric i Natural, Carme Crespo i de l’empresa guanyadora, Limònium. Tant la regidora com el gerent de l’empresa han coincidit amb la gran tasca a fer en aquest indret, com a Patrimoni Cultural i mediambiental de la ciutat i que cal preservar però al mateix temps oferir i obrir al públic en general.

D’una banda Limònium ha presentat una proposta d’explotació de l’espai, que gestionarà amb diferents empreses i que ofereix activitats tant de difusió del medi natural, com de patrimoni i cultura i esport i aventura. Com a porta d’entrada de l’Anella Verda, l’espai del Pont del Diable oferirà també itineraris i rutes saludables que aniran des d’un recorregut de l’aigua en època romana, explicació del què eren les pedreres romanes, així com la difusió de la xarxa de camins existents.

Dins la proposta convocada per l’Ajuntament, també es contempla la recuperació de la Caseta del guarda com a centre d’interpretació de tota la visita, amb una exposició permanent i un servei d’atenció als visitants; així com una terrassa-restaurant i botiga adequats a la filosofia de tot el projecte, és a dir, de descans i respecte al mediambient i complint amb criteris de vida saludable.

En definitiva, amb aquesta proposta es vol posar donar visibilitat a les persones i als productes de qualitat que afegeixen valor al territori a través de la cultura, el patrimoni i el mediambient.

Accés al dossier informatiu

Segells de reconeixement d'administració oberta