Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 La II edició "Història Viva" amplia l'oferta amb més espais i col·laboració amb restaurants de la ciutat

La II edició "Història Viva" amplia l'oferta amb més espais i col·laboració amb restaurants de la ciutat

La II edició "Història Viva" amplia l'oferta amb més espais i col·laboració amb restaurants de la ciutat

Del 12 de juliol al 31 d'agost es faran una trentena d'activitats al voltant del patrimoni i la història romanes
25/06/2013

Tarragona, Història Viva presenta, per segon any consecutiu, una programació d’activitats culturals centrades en la reconstrucció del món romà, que es realitzaran en diferents espais del Patrimoni de la ciutat. Del 12 de juliol al 31 d’agost es duran a terme una trentena d’activitats, tan nocturnes com de dia, per a un públic més familiar i que s’ubicaran als espais ja tradicionals com són el Circ, l’Amfiteatre, el Pretori i el Passeig Arqueològic, als que se sumaran el Fòrum de la Colònia i el Pont del Diable.
D’altra banda, enguany per primera vegada, els restaurants de l’Associació Tàrraco a Taula, que ja col·laboren tradicionalment amb Tàrraco viva, participaran també amb aquest programa, adequant-se als horaris de les visites i activitats a les seves cuines, és a dir, permetent sopar abans o després sense por a tenir els establiments tancats. A més, s’oferiran menús a partir de la reconstrucció de la cuina romana, també.
Les entrades es poden adquirir a les oficines de turisme i a través de www.tarracoticket.cat.

Accés al programa Tarragona Història Viva (pdf)

Segells de reconeixement d'administració oberta