Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 L'alcalde de Tarragona visita Tòquio amb l'objectiu de promocionar el patrimoni entre els nous visitants

L'alcalde de Tarragona visita Tòquio amb l'objectiu de promocionar el patrimoni entre els nous visitants

L'alcalde de Tarragona visita Tòquio amb l'objectiu de promocionar el patrimoni entre els nous visitants

Ho fa en representació del Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad amb motiu de l'any d'Espanya al Japó.
19/11/2013

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, participa durant aquesta setmana a Tòquio de les activitats previstes amb motiu de la celebració de l’any d’Espanya al Japó. Durant la setmana visitarà diferents Ciutats Patrimoni del país i serà rebut per l’Ambaixador espanyol al Japó, Miguel Navarro. Finalment dijous 21 al vespre farà una presentació pública sobre Tarragona en un sopar a Ginza.

La promoció a la capital nipona va començar ahir dilluns a la ciutat de Fukoaka i tindrà la seva continuació en Nagoya i Tòquio, fins aquest dijous dia 21. Durant aquests quatre dies se celebren en aquestes ciutats diferents trobades amb turoperadors i agents del sector per difondre i reforçar la imatge de les Ciutats Patrimoni com a destinació de referència a Europa per al país asiàtic. Més de 200 professionals de la indústria turística japonesa tindran l'oportunitat de conèixer en profunditat els principals reclams turístics de Tarragona així com de la resta de ciutats pertanyents al Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad, la seva oferta cultural, gastronòmica i d'oci. L'acte central tindrà lloc dijous 21 amb una recepció que s'oferirà als més prestigiosos touroperadors de Tokio presidida per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en representació del Grup de Ciutats Patrimoni, i la directora de la OET de Tòquio, Beatriz Marco.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada en col·laboració amb l'Oficina Espanyola de Turisme de Tòquio. La presència aquest any de l'oferta turística espanyola a Japó està emmarcada dins del context de l'any dual Espanya-Japó, que celebra el 400 Aniversari de les relacions entre Japó i Espanya.

Paral·elament, també Brussel·les acull aquesta setmana accions de promoció on Tarragona i la resta de ciutats del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat hi són presents. Avui la capital belga celebra l’"Exclusive Spain”, un fòrum de trobada organitzada per l'Oficina Espanyola de Turisme a Bèlgica i Turespaña al que estan convocats els més importants touroperadors i agents del sector, en el qual les Ciutats Patrimoni tindran ocasió de vendre la seva oferta cultural diferenciada, molt valorada pels visitants centreeuropeus, especialment del Benelux.

Segells de reconeixement d'administració oberta