Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 L'alcalde participarà aquest dissabte a l'Assemblea General del les Ciutats Patrimoni de la Humanitat

L'alcalde participarà aquest dissabte a l'Assemblea General del les Ciutats Patrimoni de la Humanitat

L'alcalde participarà aquest dissabte a l'Assemblea General del les Ciutats Patrimoni de la Humanitat

La setmana que ve viatjarà a Tokio per representar el GCPH amb motiu de la celebració de l'any d'Espanya al Japó.
15/11/2013

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, participarà aquest dissabte a l’Assemblea General del Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad, màxim òrgan de govern de l'entitat, que tindrà lloc a Salamanca. A la reunió assistiran els alcaldes de les 13 ciutats membres d'aquest ens sense ànim de lucre l’objectiu primordial del qual és la defensa i promoció del patrimoni cultural d’aquestes ciutats, el valor excepcional de les quals ha estat reconegut per la UNESCO en inscriure-ho en la Llista del Patrimoni Mundial.

A més dels assumptes ordinaris del govern de l'associació, l'Assemblea General de dissabte a Salamanca tractarà de forma especial el Pla Estratègic 2014-2016 que marcarà el full de ruta per a aquest període a les diferents àrees de treball del Grup, que comprenen la promoció turística, l'organització d'activitats culturals i educatives, la gestió de programes per a conservació del patrimoni i el vessant institucional de l'entitat, com a xarxa de ciutats amb problemàtiques i reptes comuns.

La setmana que ve l’alcalde viatjarà a Tokio com a únic representant institucional del Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad dins l’agenda d’activitats prevista amb motiu de la celebració de l’any d’Espanya al Japó. Durant la setmana visitarà diferents Ciutats Patrimoni del país i serà rebut per l’Ambaixador espanyol al Japó, Miguel Navarro. Finalment dijous 21 al vespre farà una presentació pública sobre Tarragona en un sopar a Ginza.

El Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad és una entitat sense ànim de lucre. Formen part del Grup les ciutats d'Alcalá d'Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Cuenca, Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona i Toledo.

Segells de reconeixement d'administració oberta