Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 Tàrraco a taula posa l'èmfasi en el pa, el vi i la cervesa romana

Tàrraco a taula posa l'èmfasi en el pa, el vi i la cervesa romana

« Febrer 2020 »
Febrer
DlDtDcDjDvDsDg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

Tàrraco a taula posa l'èmfasi en el pa, el vi i la cervesa romana

Tàrraco a taula posa l'èmfasi en el pa, el vi i la cervesa romana Imatge de la roda de premsa de Tarraco a Taula
Del 16 al 26 de maig tornen les jornades gastronòmiques de reconstrucció de la cuina romana
08/05/2013

L’associació Tàrraco a Taula ofereix un any més i durant els deu dies del festival Tarraco Viva, del 16 al 26 de maig, una oferta gastronòmica que permetrà degustar els sabors de l’antiga Roma, tal i com s’ha presentat avui en roda de premsa. La tinent d’alcalde de Cultura, Festes i Patrimoni, Carme Crespo i el director del Festival Tarraco Viva, Magí Seritjol, han agraït la col·laboració dels 20 establiments que enguany participen d’aquesta iniciativa, 19 restaurants de Tarragona i un d’Altafulla, que enguany s’ha sumat a la proposta.

D’altra banda, el president de l’Associació Tàrraco a Taula, Ramon Martí, ha destacat la “rigurositat amb la que es treballen les receptes”, recuperant i de vegades fins i tot actualitzant plats romans extrets de textos de l’època i ha anunciat la novetat d’enguany, que és posar èmfasi i donar més protagonisme al pa, al vi i a les cerveses romanes que es presenten.

Programació Tarraco a Taula 2013

Comparteix

Museu d'Història de Tarragona Ciudades Patrimonio de la Humanidad UNESCO Tarragona Patrimoni Mundial
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat