Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 Tarragona acollirà les Jornades "Instruments de Gestió del Patrimoni Mundial"

Tarragona acollirà les Jornades "Instruments de Gestió del Patrimoni Mundial"

Tarragona acollirà les Jornades "Instruments de Gestió del Patrimoni Mundial"

Se celebraran els propers dies 7, 8 i 9 de maig. Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona i el Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad.
26/04/2013

Els propers dies 7, 8 i 9 de maig se celebarà a Tarragona les jornades de Patrimoni Instruments de gestió del Patrimoni Mundial. Aquesta activitat, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona i el Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad, se celebrarà amb l’objectiu de fer una aproximació interdisciplinar a diferents models i fórmules de planificació de la gestió del patrimoni històric, enfocat als informes periòdics de la UNESCO del 2014 i del dia a dia de la gestió del Patrimoni Mundial. Els dies 7 i 8 es faran tot tipus de tallers durant el dia, amb ponents de diferents ciutats Patrimoni Mundial, a la sala de reunions de l’Hotel Ciutat de Tarragona; i el dia 9 es farà una visita al conjunt arqueològic de la ciutat amb els participants a les jornades.

Accés al cartell de les Jornades

Segells de reconeixement d’administració oberta