Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 Tarragona participa en els actes de commemoració del 75è aniversari de Catalunya bombardejada

Tarragona participa en els actes de commemoració del 75è aniversari de Catalunya bombardejada

Tarragona participa en els actes de commemoració del 75è aniversari de Catalunya bombardejada

El proper dia 10 de gener, a les 18 hores, s’inaugurarà a l’Antic Ajuntament, l’exposició Catalunya bombardejada, 75è aniversari dels bombardeigs sobre la població civil, organitzada pel Memorial Democràtic, amb un acte d’homenatge a la població tarragonina que va patir els bombardejos entre els anys 1937 i 1939.
Tarragona participa en els actes de commemoració del 75è aniversari de Catalunya bombardejada Ciutadans salvant pertinences d’un bombardeig aeri. ©Arxiu Nacional de Catalunya
09/01/2013

 

A l'acte assistiran la tinent d’alcalde de Cultura i Patrimoni, Carme Crespo, i el director del Memorial Democràtic, Jordi Palou Loverdos.

També s’ha programa la conferència Tarragona sota les bombes, a càrrec de Jordi Piqué Padró, amb la presentació d’una mostra de documents relatius als bombardeigs sobre la ciutat, que es farà el dijous 24 de gener a les 19 h a la sala d’actes de l’Arxiu. El divendres 1 de febrer a les 19 h, es presentarà el llibre La Idea. Negre sobre blanc, articles de Josep M. Alomà, de Ramon Gras Alomà, a cura d’Heleno Saña i de Jordi Piqué. També es farà a la sala d’actes de l’Arxiu.

Segells de reconeixement d’administració oberta