Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 Tarragona virtual presenta els espais de Tarraco Viva en 360 graus

Tarragona virtual presenta els espais de Tarraco Viva en 360 graus

Tarragona virtual presenta els espais de Tarraco Viva en 360 graus

El web del Festival aposta per nous continguts audiovisuals
14/05/2013

Dins el projecte Tarragona Virtual i coincidint amb el Festival Tàrraco Viva 2013, l’Ajuntament presenta els principals espais i actes on es desenvolupa el certamen, a través de les noves tecnologies i en visualització a 360 graus. A través de http://virtual.tarragona.cat es poden visitar vint-i-dos actes del Festival que es fan en onze espais diferents.

A partir d’un índex principal i l’acompanyament de plànols de situació, es poden fer les visites i el recorregut conté en total 144 panoràmiques esfèriques de 360 graus dividides en els 22 actes que es van enregistrar a 11 emplaçaments diferents principalment durant els deu dies de festival de l’any passat.

Per a la realització d’aquest programa s’utilitza la tecnologia de Adobe Flash, que garanteix la màxima compatibilitat amb els navegadors del mercat i amb les diferents plataformes informàtiques. Per a dispositius mòbils com smartphones o tablets s’està desenvolupant des de l’Ajuntament una versió compatible pel seu desenvolupament.

Les altres visites que ja es poden fer des de fa temps, són: Teatre Metropol, les Muralles, la Casa Canals, la Casa Castellarnau, l’Amfiteatre i el Concurs de Castells de 2012. El web de Tarraco Viva (www.tarracoviva.com) també presenta enguany diverses novetats i millores. La nova pàgina web ja es pot consultar amb un disseny àgil i atractiu que incorpora nous materials multimèdia diverses com ara el tràiler del festival en diversos idiomes, vídeos resum d'activitats que es podran veure aquest any i presentacions online d’entitats i creadors del Festival que ens avancen el que trobaren a l’edició d’enguany per aquells que vulguin saber més coses sobre el passat romà de Tarraco. Aquesta edició, el web es podrà visitar també en llengua anglesa a banda de català i castellà.

Segells de reconeixement d’administració oberta