Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 Torna el Mirades de Tarragona

Torna el Mirades de Tarragona

Torna el Mirades de Tarragona

La novena edició d'aquest concurs fotogràfic se centrarà en Tarraco Viva
13/05/2013

 

Tarragona Cultura, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN convoquen, un any més, el concurs fotogràfic Mirades de Tarragona per buscar les millors imatges de les nostres activitats culturals i del nostre patrimoni.

La iniciativa, que es desenvolupa en l’entorn digital, té l’objectiu de fer participar la ciutadania d’una manera creativa en la cultura. La proposta temàtica per a aquesta primera edició de 2013 (a 9a del concurs) és Tarraco Viva, de manera que, fins al 31 de maig s’hi poden presentar imatges del festival, de les activitats que inclou, de l’entorn, dels personatges, retrats…

Els premis que es proposen per a aquesta edició són els següents:

1r premi: Una càmera professional Fujifilm X10, de 12 megapíxels, un cap de setmana (o dos dies) en un bungalou del Càmping Tamarit Park durant el juny o juliol de 2013 i una visita guiada per espais emblemàtics de Tarragona per a dues persones, a triar entre el catàleg que ofereix Argos Serveis Culturals.

2n premi: Un passi per a dues persones per veure el Concurs de Focs Artificials des de l’espai reservat per al jurat, un àpat per a dues persones en un restaurant de Tarragona Gastronòmica valorat en 60 euros i una visita guiada per espais emblemàtics de Tarragona per a dues persones, a triar entre el catàleg que ofereix Argos Serveis Culturals.

3r premi: Un passi per a dues persones per veure el muntatge de les pirotècnies amb motiu del Concurs de Focs Artificials, una visita guiada per a dues persones amb ebike per Tarragona, organitzada per Itinere, i dues entrades per a un dels espectacles de reconstrucció històrica de Tarragona Història Viva.

Les fotografies es poden enviar a l'adreça electrònica miradesdetgn@gmail.com. També es poden publicar a la xarxa social Instragram amb l'etiqueta #miradestarracoviva.

 

Bases generals del concurs

  1. Cada persona pot enviar fins a un màxim de 3 fotografies. Ha de ser l’autora material de l’obra que envia, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
  2. Les imatges participants poden ser preses amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.
  3. Les imatges participants han de ser preses en el transcurs del 2013.
  4. Cada participant ha d'enviar les seves imatges en un únic correu a l’adreça electrònica miradesdetgn@gmail.com, o bé publicar-les a Instagram amb l'etiqueta #miradestarracoviva.
  5. En cada cas, les imatges han de tenir un títol i l’autor n’ha de quedar perfectament identificat.
  6. El jurat estarà format per les persones designades per Tarragona Cultura, Tarragona Turisme i InstagramersTGN.
  7. El jurat valorarà tant la qualitat artística de les imatges com la seva originalitat.
  8. El veredicte del jurat es publicarà a les xarxes socials de Tarragona Cultura, Tarragona Turisme i InstagramersTGN.
  9. L’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de reproduir qualsevol de les imatges presentades a concurs i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació.
  10. La participació suposa l’acceptació d’aquestes bases i la cessió a títol gratuït de tots els drets de reproducció de la imatge.

 

El jurat estarà format per Pep Escoda, Manel Granell, Montse Riera, Carles Llop, Ivan Rodon i Jordi Abelló.

Per a més informació: http://tblog.tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta