Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2013 Valoració positiva del Festival Tarraco Viva

Valoració positiva del Festival Tarraco Viva

Valoració positiva del Festival Tarraco Viva

Tarragona es consolida com un referent en el camp de la divulgació del patrimoni històric i en el turisme arqueològic.
Valoració positiva del Festival Tarraco Viva L'actriu Mercè Rovira interpretant Julia, la filla d'August
27/05/2013

A poques hores de finalitzar l'edició d'enguany de Tarraco Viva, des de l'organització ja s'han fet les primeres valoracions i s'està evidenciant que es consolida el creixement de públic espectacular de l'any anterior, tot i que encara no hi ha balanç de xifres definitiu.

Pel que fa a les inclemències del temps, tant la pluja del cap de setmana passat com el vent d'aquest, només s'ha suspès una activitat en tot el certamen, que van ser els Gladiadors a Altafulla.

Així mateix, pel que fa a la repercussió mediàtica, enguany s'han acreditat més de 150 mitjans de comunicació de diferents punts de l'estat espanyol i d'altres com Le Monde, que va publicar un article. Destacar també la presència, durant el festival, de nombrosos bloguers especialitzats en turisme cultural, revistes especialitzades, etc...

Les noves activitats com la de Vine, veu i viu, han funcionat perfectament i els museus presents a la fira, estan molt satisfets i ja pensen en venir la propera edició.

Tarragona es consolida com un referent en el camp de la divulgació del patrimoni històric i en el turisme arqueològic. Tenim clar que el festival és un referent de la socialització del patrimoni històric de Tarragona i que està posicionant Tarragona junt amb el llegat patrimonial nomenat Patrimoni Mundial per la UNESCO, com una ciutat cultural important al nostre país. La implicació tant dels ciutadans com dels organismes públics i privats de la ciutat cada cop és més important i cal agrair aquesta col·laboració i entusiasme, especialment als grups de reconstrucció històrica, al Departament dHistòria de la Universitat Rovira i Virgili i en especial al Dr Ruiz de Arbulo i a l’ICAC.

Segells de reconeixement d’administració oberta