Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 19 restaurants de la ciutat porten "Tarraco a Taula"

19 restaurants de la ciutat porten "Tarraco a Taula"

19 restaurants de la ciutat porten "Tarraco a Taula"

Una vegada més els restauradors s’han preparat i han rebuscat en el receptari romà per trobar quina era la gastronomia de la Roma Imperial i han estat molt exigents alhora de triar ingredients. També un any més hi haurà pa a la manera romana i enguany a més se servirà una edició especial de cervesa Rosita.
19 restaurants de la ciutat porten "Tarraco a Taula" Imatge de la presentació de la darrera edició de Tarraco a Taula
29/04/2014

Durant el Festival de Tàrraco Viva d’enguany 19 restaurants i establiments gastronòmics de la ciutat participen en una nova edició de Tàrraco a Taula; presentant 16 d’ells menús d’entre 25 i 35€ i tres d’ells petits platets com a tasts culinaris de l’època romana. Una vegada més els restauradors s’han preparat i han rebuscat en el receptari romà per trobar quina era la gastronomia de la Roma Imperial i han estat molt exigents alhora de triar ingredients. També un any més hi haurà pa a la manera romana i enguany a més se servirà una edició especial de cervesa Rosita.
L’Alhambra, El Cortijo, Pulvinar, Ares, Auriga, Barhaus, El Llagut, Cócvla, El Galliner de l’Antiquari, la Catedral, Sadoll Restaurant, La Cucafera, Palau del Baró, Tecla 60, Txar3verd, el Terrat, el Taller de Cuina, el Forn Andreu i Raffa Gelati; són els protagonistes d’enguany que a més, com a novetat, enguany tindran un espai al Camp de Mart per oferir els seus tasts.

Per a més informació consulteu la web de Tarraco Viva: www.tarracoviva.com

Segells de reconeixement d’administració oberta