Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 Ballesteros assistirà aquest cap de setmana a l'assemblea d'alcaldes del Grup Ciutats Patrimoni a Toledo

Ballesteros assistirà aquest cap de setmana a l'assemblea d'alcaldes del Grup Ciutats Patrimoni a Toledo

Ballesteros assistirà aquest cap de setmana a l'assemblea d'alcaldes del Grup Ciutats Patrimoni a Toledo

Es fa en aquesta localitat perquè així el grup se suma als actes de commemoració del IV centenari de El Greco, esdeveniment que transforma Toledo en una de les capitals culturals d’Europa durant aquest 2014.
20/03/2014

Aquest cap de setmana els alcaldes de les tretze ciutats del Grup Patrimoni de la Humanitat seran a Toledo per celebrar la Comissió Executiva i l’Assemblea d’alcaldes, respectivament. La trobada, a la que també hi assistirà l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i la tinent d’alcalde de Patrimoni, Carme Crespo, es farà en aquesta localitat perquè així el grup se suma als actes de commemoració del IV centenari de El Greco, esdeveniment que transforma Toledo en una de les capitals culturals d’Europa durant aquest 2014.

Dels diversos temes a tractar es portarà a assamblea la petició de les ciutats Úbeda i Baeza d’incorporar-se al Grup i també es tancarà la signatura d’un conveni amb la consultora Chinese Friendly Cities per desenvolupar accions de promoció en el mercat emisor de la Xina, per tal de facilitar l’adaptació de les 13 destinacions als viatgers xinesos. Aquest acord s’emmarca dins el Pla Operatiu de Turisme 2014 de l’associació, l’objectiu del qual és potenciar les accions relacionades amb els destins més destacats i enguany correspon a la Xina. I a través del conveni es faran cursos de formació a tècnics de les tretze ciutats per aprofundir en el perfil del turista xinès, així com l’elaboració d’una pàgina web del Grup en xinès i diverses accions promocionals del patrimoni de les ciutats que conformen el grup.

El Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre creada l'any 1993 l'objectiu és actuar de manera conjunta en la defensa i la promoció del patrimoni cultural de les 13 ciutats que el componen , els cascos històrics han estat reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat: Alcalá d'Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Llacuna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona i Toledo.

Segells de reconeixement d’administració oberta