Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona

Resposta a les informacions sorgides sobre l’actuació a la Pedrera del Mèdol
24/01/2014

Des de la Conselleria de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona i arran de les informacions sorgides sobre l’obra que s’està duent a terme a la Pedrera del Mèdol, així com del comunicat emès per ERC de Tarragona, volem aclarir que:

  • Les competències d’aquesta actuació són principalment d’un privat, que és Abertis i de la Generalitat de Catalunya i els departaments de Medi Ambient i Patrimoni, que són els qui han avalat l’actuació des del prinicipi, mitjançant els seus tècnics i comissions d’experts pertinents. Així mateix, la pròpia UNESCO ha donat per bo el projecte.
  • Per aquest motiu des de l’Ajuntament no ens hem desentès ni hem deixat de banda el projecte, sinó que creiem en l’opinió i el treball dels tècnics. Aquesta és una cantera gairebé única en el món que cal conservar i respectar i poder difondre de la millor manera als visitants, curiosos i també experts.
  • Demanem a ERC de Tarragona, que aclareixi que aquesta obra correspon a la Generalitat de Catalunya i no a l’Ajuntament i que no vulgui confondre als ciutadans demanant responsabilitats d’aquesta forma tan ambigua.
Segells de reconeixement d’administració oberta