Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 Es presenta l'August de Prima Porta policromat amb motiu de Tarraco Viva

Es presenta l'August de Prima Porta policromat amb motiu de Tarraco Viva

Es presenta l'August de Prima Porta policromat amb motiu de Tarraco Viva

El Festival Tarraco Viva ha descobert aquest matí la reproducció de l’escultura d’August de Prima Porta amb resina i policromada, feta per l’empresa MV ARTE, al recinte del Palau Firal.
07/05/2014

El Festival Tarraco Viva ha descobert aquest matí la reproducció de l’escultura d’August de Prima Porta amb resina i policromada, feta per l’empresa MV ARTE, al recinte del Palau Firal. La tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, acompanyada dels restauradors i del director del Festival, Magí Seritjol, ha destacat “la qualitat i precisió del treball, així com l’atreviment, en reproduir els colors de forma fidedigna a la realitat”. Durant el Festival, els restauradors i l’empresa Argos, oferiran visties guiades per explicar el procés de restauració.

L’August de Prima Porta es va trobar a la Vil·la de Livia anomenada Ad gallinas albas i molt probablement va ser encarregada per la pròpia emperadriu. Feta en marbre, segurament era una còpia d’un original en bronze que tindria una mida encara més gran del que disposem. Tota ella és pura iconografia amb referències històriques i mitològiques i amb una clara influència hel·lenística.

Per a més informació: www.tarracoviva.com

Segells de reconeixement d’administració oberta