Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 L'artista Josep Maria Rosselló cedeix part del seu fons a l'Ajuntament

L'artista Josep Maria Rosselló cedeix part del seu fons a l'Ajuntament

L'artista Josep Maria Rosselló cedeix part del seu fons a l'Ajuntament

El conjunt consta de peces diverses, que constitueixen un conjunt d’àlbums i arxivadors de documents, catàlegs i reculls de premsa dels anys 1967 a 2013, cartells impresos, relacionats amb l’activitat artística que ha portat a terme.
L'artista Josep Maria Rosselló cedeix part del seu fons a l'Ajuntament L'artista Josep Maria Rosselló signant el conveni de cessió del seu fons amb la regidora de Patrimoni, Carme Crespo
26/06/2014

La tinent d’alcalde de Patrimoni, Carme Crespo i l’artista tarragoní Josep Maria Rosselló han signat aquest matí el Conveni de cessió de 111 obres de l’artista al fons del Museu d’Història de Tarragona i de la Biblioteca-Hemeroteca Municipal. El conjunt consta de peces diverses, que constitueixen un conjunt d’àlbums i arxivadors de documents, catàlegs i reculls de premsa dels anys 1967 a 2013, cartells impresos, relacionats amb l’activitat artística que ha portat a terme.

A més, una part del Conveni també informa que la donació s’anirà incrementant amb la documentació i objectes d’art que es generin en les diverses activitats futures i que l’artista permet a l’Ajuntament, la utilització de tota la col·lecció per a facilitar el treball, la conservació i la consulta, així com la seva divulgació en la forma que es consideri més adient, sota la seva autoria.

La tinent d’alcalde de Patrimoni, Carme Crespo, ha agraït a Josep Maria Rosselló aquesta cessió de la seva obra, que estarà disponible per a totes aquelles persones que la vulguin consultar.

Segells de reconeixement d’administració oberta