Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 Les Ciutats Patrimoni, convidades d'honor a la campanya promocional "La Spagna a Bologna"

Les Ciutats Patrimoni, convidades d'honor a la campanya promocional "La Spagna a Bologna"

Les Ciutats Patrimoni, convidades d'honor a la campanya promocional "La Spagna a Bologna"

15/05/2014

El Grup Ciutats Patrimoni viatjarà a Bolonya (Itàlia) la setmana vinent, a partir de dimecres 21 de maig i fins diumenge 25, amb motiu de la campanya promocional La Spagna a Bologna que se celebrarà dins les accions de promoció turística que està duent a terme Turespaña amb el Grup. Després de la promoció a Roma i a Padova, ara arriba a la capital de l’Emilia Romagna, per tal de reforçar la idea d’Espanya com a destí turístic dels viatgers italians.

La Spagna a Bologna compta amb el patrocini i recolzament de l’Ajuntament d’aquesta ciutat i oferirà durant aquests quatre dies activitats de tot tipus com exposicions, trobades, espectacles, conferències i degustacions gastronòmiques on les que les ciutats del grup seran les protagonistes, tot plegat al mig de la plaça principal de Bolonya.

En el conjunt del grup, les quinze ciutats espanyoles que el formen van rebre 200.000 turistes italians en total l’any passat. A la ciutat de Tarragona van passar per les oficines del Patronat Municipal de Turisme 2.619 persones de nacionalitat italiana l’any 2013.

Trobareu més informació en aquest enllaç:

Segells de reconeixement d’administració oberta