Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 Periodistes, bloguers i instagramers visitaran Tarragona durant el Festival Tarraco Viva

Periodistes, bloguers i instagramers visitaran Tarragona durant el Festival Tarraco Viva

Periodistes, bloguers i instagramers visitaran Tarragona durant el Festival Tarraco Viva

Entre d’altres, visitarà la ciutat el fundador del projecte Instagramers, Phil González
05/05/2014


Phil González (@philgonzalez), el fundador del projecte Instagramers en l'àmbit mundial –comunitats d'usuaris a Instagram–, visitarà Tarragona el dissabte 10 i el diumenge 11 de maig coincidint amb el primer cap de setmana de Tarraco Viva. Phil González i Kimberly Sunster (@kimstamatic a Instagram) són la punta de llança d’un seguit de destacats periodistes, bloguers o instagramers que descobriran la ciutat coincidint amb la celebració del festival del món romà, convidats en diversos presstrips que organitza el Patronat de Turisme de Tarragona.

Entre els convidats destaquen també els periodistes Manuel Cuéllar i Rafa Ruiz, que després d’una dilatada trajectòria al diari El País han creat amb èxit la revista cultural El Asombrario; el bloguer Fidel Martín (@fidelmartin) de Gastrodestinos.com i El turista cultural; o instagramers destacats com Francesc Solà (@schutss), Carmen de Tena (@dete_71), David Aguilar (@m4kr4b3us) o Vanessa Culebras (@v_snake), i els locals Juanjo Fuster (@juanjofuster) i Toni Pascual (@tonipascualcuenca), que faran d’amfitrions juntament amb els responsables de la comunitat local IgersTGN.

D’altra banda, també visitaran Tarragona una dotzena de bloguers gastronòmics per a conèixer de més a prop el festival Tarraco Viva i, de manera especial, les jornades de Tarraco a Taula, que se celebren el segon cap de setmana del festival, del 16 al 18 de maig. Coordinats per Sílvia Franconetti, del blog Amigastronomicas, els bloguers participaran en tallers de cuina romana al Camp de Mart i degustaran alguns dels menús de cuina romana que preparen diferents restaurants de la ciutat.

Finalment, també visitaran la ciutat coincidint amb Tarraco Viva una dotzena de persones relacionades amb el projecte patrimonial Cafès de Patrimoni, un conjunt de professionals vinculats a la gestió i difusió del patrimoni des de diferents posicions i punts de vista (autònoms, empreses, administració pública, estudiants, etc ..), que fomenten la participació i el diàleg com a element bàsic de la cultura.

Pel que fa a l’àmbit internacional, enguany s’han previst tres grans presstrips coincidint amb Tarraco Viva: un de set periodistes culturals de Rússia; un segon grup de 10 periodistes d’Austràlia; i un tercer grup de quatre periodistes de Cantón, Xina.

Durant la seva estada a la ciutat, els periodistes, bloguers i instagramers assistiran a alguns dels principals actes del festival Tarraco Viva, com ara la recreació d’August, el poder de la màscara, els concerts de Carmine Canere, els Ludus Magnus Augusti (els Jocs en honor a August) o els retrats de diferents personatges romans, entre d’altres activitats programades. A més, també se’ls ha organitzat una sèrie de rutes per la Tàrraco romana, per la ciutat medieval, la Catedral i el campanar, així com rutes pel camí de ronda o en Segway.

Segells de reconeixement d’administració oberta