Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 Tarraco Viva presenta una rèplica a mida real de l'Altar de la Pau d'August

Tarraco Viva presenta una rèplica a mida real de l'Altar de la Pau d'August

Tarraco Viva presenta una rèplica a mida real de l'Altar de la Pau d'August

Al Recinte Firal del Palau de Congressos
Tarraco Viva presenta una rèplica a mida real de l'Altar de la Pau d'August Fotografia de Manel Granell
02/05/2014

 

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patrícia Anton, i el director del Festival Tarraco Viva, Magí Seritjol, han presentat avui en el Recinte Firal del Palau de Congressos  una reproducció a escala 1/1 del monument Ara Pacis Augustae, l’Altar de la Pau d’August, que es pot veure a la ciutat de Roma.

El Recinte Firal es converteix en aquesta edició de Tarraco Viva en un centre cultural dedicat a August i la seva època, on es realitzaran més de 250 actes.

La gran rèplica de l'Altar de la Pau forma part de l’exposició “August. Una civilització Mediterrània” que, en format de visites comentades,  acostaran al públic a l'època del primer emperador. També serà el centre de l’espectacle principal del Festival, August. El poder de la màscara, una representació teatral de la vida i mort d’August i de la qual hi haurà vuit sessions. S’han instal·lat grades i així l'espai tindrà una capacitat per a 400 persones.

L’altar de la Pau d’August fa 10x11m per 6 metres d’alt.

El Festival Tarraco Viva començarà el proper dilluns i les activitats es perllongaran fins al 25 de maig.

Segells de reconeixement d’administració oberta