Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 Tarragona coorganitza dues activitats del Grupo Ciudades Patrimonio entorn a la gestió i la seguretat

Tarragona coorganitza dues activitats del Grupo Ciudades Patrimonio entorn a la gestió i la seguretat

Tarragona coorganitza dues activitats del Grupo Ciudades Patrimonio entorn a la gestió i la seguretat

La jornada i el congrés tenen lloc aquests dies a Àvila
27/02/2014

 

Tarragona participa a partir d’avui i en els propers dies en dues activitats organitzades pel Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España, que se celebraran a Àvila. D’una banda, els dies 27 i 28 de febrer amb les jornades La casuística de los Planes de Gestión del Patrimonio Mundial i d’altra banda, amb el Congreso Internacional de Gestión de Emergencias en el Patrimonio Histórico, els propers dies 5, 6 i 7 de març.

Les jornades La casuística de los Planes de Gestión del Patrimonio Mundial tenen com a finalitat donar a conèixer en quina situació es troba el Pla de Gestió de Patrimoni Mundial de cada ciutat, si s’ha redactat ja, si s’està aplicant o en quin futur contempla cada ciutat. L’intercanvi d’experiències i opinions entre els tècnics que hi participin contribuiran a aclarir dubtes i establir un full de ruta comú en aquest sentit. Pel que fa a l’Ajuntament, tècnics de la Conselleria de Patrimoni explicaran les seves experències en una ponència.

D’altra banda, el Congreso Internacional de Gestión de Emergencias en el Patrimonio Histórico, vol donar a entendre que preservar la seguretat en patrimoni ha de ser una prioritat i que en general els edificis històrics presenten una sèrie de característiques que fan de la seva protecció i la dels seus usuaris presenti algunes dificultats. Tarragona hi serà present amb l’assistència de tècnics de l’Ajuntament.

Segells de reconeixement d’administració oberta