Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2014 Últims dies per inscriure's al Curs de Formació sobre Turisme Accessible

Últims dies per inscriure's al Curs de Formació sobre Turisme Accessible

Últims dies per inscriure's al Curs de Formació sobre Turisme Accessible

Es farà el proper 29 d’abril a la sala d’actes de l’IMET i és gratuït
15/04/2014

Tarragona ha organitzat pel proper dimarts 29 d’abril a la sala d’actes de l’IMET a partir de les 9h del matí, el curs de formació Turisme accessible i atenció al públic amb discapacitat i altres necessitats diverses, que s’emmarca dins el programa d’activitats del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat (GCPHE) que han encarregat a la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF). Es farà un curs a cada ciutat patrimoni, en total 13.

El curs està dirigit als professionals del sector turístic, estudiants de turisme i tècnics dels ajuntaments de les ciutats patrimoni, per tal de perfeccionar l’atenció que s’ofereix a les persones amb discapacitat que visiten els monuments i destins turístics, així com oferir eines per autodiagnosticar l’estat de l’accessibilitat dels establiments turístics, museus i monuments, gestionar el seu manteniment i posar en marxa accions de millora.

El Grup i PREDIF, a través de la seva Comissió de Patrimoni i Ciutat, que coordina la tinent d’alcalde de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo, realitzaran a més altres accions que contribueixin a millorar aquest aspecte del turisme, l’accessibilitat. Entre d’altres propostes també està prevista la Guia de Bones Pràctiques d’Accessibilitat per als recursos turístics de les Ciutats Patrimoni i l’actualització de la Guia de Rutes Accessibles de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat (2010).

Accés al programa

Accés a la fitxa d'inscripció, que és gratuïta

Segells de reconeixement d’administració oberta