Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2015 Aquest cap de setmana se celebra la 25a edició de la Passió de Sant Fructuós

Aquest cap de setmana se celebra la 25a edició de la Passió de Sant Fructuós

Aquest cap de setmana se celebra la 25a edició de la Passió de Sant Fructuós

Se celebra en tres espais diferents, les Voltes del Circ, l'Amfiteatre i la Necròpolis
10/07/2015

Aquest cap de setmana l’Associació Cultural Sant Fructuós de Tarragona durà a terme la Passió; una representació teatral que narra aquest procés martirial, basat en fets reals. Vint-i-cinc anys després de la primera funció, l’edició d’enguany –que se celebra aquest divendres, dissabte i diumenge i es representa en tres espais i tres parts ben diferenciades: a les voltes del Circ Romà, a l’Amfiteatre i a la Necròpolis.
Les entrades, que es poden comprar a les Oficines Municipals de Turisme de Tarragona, tenen un preu de 12 euros, per assistir a les tres parts en els diferents espais on es representa, però existeixen fins a 10 combinacions per escollir el que interessi més a l’espectador en diferents passis i idiomes. Amb el preu de l’entrada es dona un carnet de La Ruta dels Primers Cristians de Tarraco que ofereix descomptes en la visita als monuments que integren aquesta ruta.
> Més informació aquí

Segells de reconeixement d'administració oberta