Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2015 El model de gestió patrimonial de Tarragona serà present a unes jornades a Còrdova

El model de gestió patrimonial de Tarragona serà present a unes jornades a Còrdova

El model de gestió patrimonial de Tarragona serà present a unes jornades a Còrdova

Es presentaran les actuacions conjuntes de l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, al voltant de la conservació del conjunt arqueològic de Tàrraco.
30/11/2015

Amb motiu dels 12 anys del Plan Especial de Protección del Conjunto Histórico (PEPCH) de Còrdova, la ciutat andalusa ha organitzat unes jornades de reflexió a l’entorn de la gestió i conservació del patrimoni que tindran lloc els dies 24 i 26 de novembre i 1 i 3 de desembre de desembre i en les quals la ciutat de Tarragona hi serà present.

El model de gestió del patrimoni a Tarragona serà presentat dimarts 1 de desembre (18.45 h) en el marc de les jornades per l’arqueòleg municipal Joan Menchón i Xavier Llovera, cap de divisió d’Actuacions en Museus i Monuments de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural.

 En la ponència, Menchón i Llovera parlaran de les actuacions conjuntes de l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, especialment el Pla de Gestió del Patrimoni, al voltant de la conservació del conjunt arqueològic de Tàrraco.

Segells de reconeixement d'administració oberta