Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2015 Engeguen els actes de celebració del 15è aniversari del conjunt de Tàrraco Patrimoni Mundial

Engeguen els actes de celebració del 15è aniversari del conjunt de Tàrraco Patrimoni Mundial

Engeguen els actes de celebració del 15è aniversari del conjunt de Tàrraco Patrimoni Mundial

A banda de les activitats programades, una exposició virtual permetrà analitzar l’evolució de la ciutat durant aquests quinze anys
24/11/2015

Aquest dimarts 24 de novembre engeguen els actes en commemoració dels quinze anys de la inclusió del conjunt arqueològic de Tàrraco a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO; que serviran per, entre d’altres, fer un balanç de la feina duta a terme i expressar les principals línies de treball actual i de futur immediat. Així mateix, culminaran el proper dilluns 30 de novembre amb la inauguració de la plaça de la UNESCO i la presentació de la moneda de col·lecció de Tàrraco, entre d’altres.

Des d’avui i fins el proper 8 de desembre es podrà assistir a diferents jornades de reflexió amb diferents responsables de patrimoni històric que presentaran els seus treballs i propostes futures. Serà el dijous de 9 a 14h a la Casa Canals sota el títol de Tàrraco, un passat ple de futur; així com una jornada de portes obertes amb diferents activitats de recreació històrica que es duran a terme el diumenge 29 durant tot el matí als diferents recintes; o la conferència sobre la Catedral de Tarragona a càrrec de l’arqueòleg i director del Museu Bíblic Tarraconense, Andreu Muñoz. També es podrà tornar a veure el documental d’Imageen Ingeniería romana, que es podrà veure a l’Espai Turisme en diferents passis.

Així mateix, aquesta mateixa web proposa una exposició virtual d’ahir i avui, com a comparativa de l’evolució de la ciutat durant aquests primers quinze anys.

Segells de reconeixement d'administració oberta