Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2015 Llliurament del títol de Fill Adoptiu a Eudald Carbonell

Llliurament del títol de Fill Adoptiu a Eudald Carbonell

Llliurament del títol de Fill Adoptiu a Eudald Carbonell

En reconeixement a la seva trajectòria científica i docent, destacant la creació de l'IPHES
09/04/2015

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha lliurat el dia 7 d'abril el títol de Fill Adoptiu a l’arqueòleg i director de l’Institut Català de Paleocologia Humana i Evolució Social (IPHES), Eudald Carbonell.

Aquest acte és fruit de l’acord aprovat per unanimitat pel ple de l’Ajuntament de Tarragona del passat 21 de novembre de 2014 d’atorgar-li aquesta distinció. El títol se li concedeix en reconeixement per la seva trajectòria científica i docent, destacant la creació de l’IPHES, ubicat al campus Sescelades de la URV a Tarragona, tasca que ha beneficiat a la ciutat i li dóna prestigi en el context internacional.

Eudald Carbonell va arribar a Tarragona el 1988 per incorporar-se com a professor del que llavors era delegació de la Universitat de Barcelona en aquesta localitat. Des de Tarragona ha estructurat un equip de recerca transdisciplinar amb projecció internacional, que treballa en els millors jaciments en el seu àmbit, portant el nom d’aquesta ciutat a diversos països del món.

Segells de reconeixement d’administració oberta