Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2015 Tarragona torna a obrir de nit els museus de la ciutat

Tarragona torna a obrir de nit els museus de la ciutat

Tarragona torna a obrir de nit els museus de la ciutat

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus moltes ciutats del país ofereixen visitar els seus museus la nit del 16 de maig
14/05/2015


Amb motiu del Dia Internacional dels Museus moltes ciutats del país ofereixen visitar els seus museus la nit del 16 de maig un any més. I Tarragona no és menys. Vuit centres culturals oferiran múltiples activitats i propostes, així com una ruta amb el trenet turístic, que també sortirà de nit per fer més àgil la ruta cultural nocturna, i ho faran seguint un eix conductor que enguany és “explorant la immensitat del mar”.

Avui s’ha presentat en roda de premsa el programa conjunt i han assistit, a banda de la tinent d’alcalde de Patrimoni, Carme Crespo, i el director del Museu d’Història, Lluís Balart, Jordi Salvadó com a responsable d’Àuriga Serveis Cultuals; Carles Marquès, director del CaixaForum Tarragona; Rosa Ricomà, directora del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona; Montserrat Perramón, del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona; Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic; Sofia Mata, directora del Museu Diocesà, i Mercè Toldrà, coordinadora del Museu del Port.

> Consulteu-ne les activitats.
> Previsió horària de la ruta.

Segells de reconeixement d’administració oberta