Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 ‘Ingeniería romana’, finalista als Premis Zapping de televisió

‘Ingeniería romana’, finalista als Premis Zapping de televisió

‘Ingeniería romana’, finalista als Premis Zapping de televisió

El primer capítol de la sèrie, produïda per RTVE i Digivision amb el suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i l'Ajuntament de Tarragona, està dedicat a Tàrraco i es va preestrenar a la ciutat el passat 20 d’octubre.
16/02/2016

 

Els dos capítols realitzats fins ara, ‘Ciudades’ (dedicat a Tàrraco) i ‘Acueductos,’ de la sèrie de RTVE i Digivision ‘Ingeniería romana’ han resultat finalistes als XXI Premis Zapping a l’oci audiovisual de qualitat en la modalitat de programa cultural/divulgatiu/documental.

Aquest premi l’atorga l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) i la final per conèixer els guanyadors serà el proper 17 de març al CaixaForum de Barcelona. ‘Ingeniería romana’ competirà amb ‘Sense ficció’ (TV3) i ‘This is opera’ (TVE – Brutal Media). A partir de la votació popular que ha seleccionat els finalistes, será un jurat integrat per referents de la cultura i la comunicació qui emetrà el seu veredicte per decidir els guanyadors de cada categoria.

El primer capítol de la sèrie, produïda per RTVE i Digivision (i que ha comptat amb el suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i l'Ajuntament de Tarragona), està dedicat a Tàrraco i es va preestrenar a la ciutat el passat 20 d’octubre, quatre dies abans de l’emissió dels dos capítols a La 2 de TVE.

Més informació:

Premis Zapping.

Segells de reconeixement d'administració oberta