Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 “Ingeniería romana” s’endú un bronze al Festival Internacional de Televisió i Cinema de Nova York

“Ingeniería romana” s’endú un bronze al Festival Internacional de Televisió i Cinema de Nova York

“Ingeniería romana” s’endú un bronze al Festival Internacional de Televisió i Cinema de Nova York

El documental de TVE, Digivisión i Structuralia ha donat a conèixer l'antiga Tàrraco i la Tarragona actual a tot el món.
“Ingeniería romana” s’endú un bronze al Festival Internacional de Televisió i Cinema de Nova York Moment de la presentació d'Ingeniería romana a Tarragona. | FOTO: Mauri Fernández.
25/04/2016

 

La sèrie documental Ingeniería romana s'ha endut la medalla de bronze, en la categoria d’Arts, del Festival Internacional de Televisió i Cinema de Nova York, celebrat el passat dimarts 19 d’abril.

Aquesta coproducció de TVE, Digivisión i Structuralia, que ha comptat amb el suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, es va preestrenar a Tarragona el mes d’octubre de 2015, tres dies abans de l'estrena a La 2 de Televisió Espanyola, i des d'aleshores no ha parat de rebre elogis i guardons.

A través de l’explicació de la construcció de les monumentals obres d’enginyeria romana i les sofisticades imatges de realitat virtual i augmentada, Ingeniería romana ha donat a còneixer l'antiga Tàrraco i la Tarragona actual a tot el món.  

Segells de reconeixement d'administració oberta