Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 Convocat el 12è Concurs d’Internet “Navegant per les Ciutats Patrimoni Mundial d’Europa Sud / Mediterrània”

Convocat el 12è Concurs d’Internet “Navegant per les Ciutats Patrimoni Mundial d’Europa Sud / Mediterrània”

Convocat el 12è Concurs d’Internet “Navegant per les Ciutats Patrimoni Mundial d’Europa Sud / Mediterrània”

El concurs consisteix en un joc de memòria amb un premi de 1.200 € i s’emmarca en el Pla d’Actuació 2016 de l’Organització de Ciutats del Patrimoni Mundial (OCPM).
14/10/2016

 

L’Organització de Ciutats Patrimoni Mundial (OCPM) ha convocat enguany el 12è Concurs d’Internet “Navegant per les ciutats Patrimoni Mundial d’Europa Sud / Mediterrània”, un joc de memoria que pretén difondre entre els ciutadans europeus i de la resta del món la tasca de l’OCPM, i molt especialment la riquesa de les Ciutats Patrimoni Mundial d’Europa del Sud i la Mediterrània, entre les quals hi ha Tarragona, incidint sobre els elements que han propiciat la inclusió d’aquestes ciutats en la llista de la UNESCO. El concurs forma part del Pla d’Actuació 2016 de la Secretaria Regional d’Europa Sud i Mediterrània de l’OCPM.

El concurs consisteix en un joc de memòria i finalitzarà a les 24 h del 31 d’octubre. Totes les persones que hagin completat el joc correctament i enviïn el formulari de participació entraran en un sorteig que tindrà lloc a l’Ajuntament de Còrdova el proper mes de novembre i que determinarà el guanyador d’un premi únic de 1.200 €.

Accediu al concurs aquí.

Segells de reconeixement d'administració oberta