Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 L’exposició “Hispania Nostra. 40 aniversario” arriba a Tarragona

L’exposició “Hispania Nostra. 40 aniversario” arriba a Tarragona

L’exposició “Hispania Nostra. 40 aniversario” arriba a Tarragona

La mostra repassa els 191 projectes espanyols de conservació del patrimoni guanyadors dels premis Europa Nostra, entre els quals hi ha la restauració del Circ romà de Tàrraco.
L’exposició “Hispania Nostra. 40 aniversario” arriba a Tarragona Cartell promocional de l'exposició. | FOTO: Hispania Nostra
02/08/2016

 

Demà, dimecres 3 d’agost a les 19:30h a l’Antic Ajuntament, la consellera de Patrimoni, Begoña Floria, i la coordinadora general d’Hispania Nostra, Bárbara Cordero, inauguraran l’exposició Hispania Nostra. 40 aniversario. Re-Conociendo el Patrimonio Español en Europa, en què es mostren tots les projectes espanyols de conservació del patrimoni cultural i natural que han rebut algun dels premis Europa Nostra.

L’exposició està organitzada per Hispania Nostra i Acción Cultural Española (AC/E), amb la col·laboració de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), i es podrà visitar fins al 30 d’agost, de dimarts a dissabte (9 a 21 h) i diumenges de 9 a 15 h.

Espanya és l’Estat europeu que més premis Europa Nostra ha aconseguit fins al moment, amb un total de 191 des de l’any 1978, any en què es van crear els guardons. La restauració del Circ romà de Tàrraco va obtenir un dels guardons l’any 1995. L’exposició, que és itinerant, es va inaugurar a Madrid el passat 23 de maig i recorrerà diferents ciutats espanyoles durant el 2016, mentre que al 2017 farà un circuit per diversos centres culturals europeus.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta