Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 L'audiovisual 'La Tàrraco dels primers cristians' ja es pot veure a Youtube

L'audiovisual 'La Tàrraco dels primers cristians' ja es pot veure a Youtube

L'audiovisual 'La Tàrraco dels primers cristians' ja es pot veure a Youtube

Estrenat el passat 26 de maig, es pot veure en català, castellà i anglès.
L'audiovisual 'La Tàrraco dels primers cristians' ja es pot veure a Youtube FOTO: Rafael López-Monné
21/06/2016

 

Des del 17 de juny, el canal de Youtube de l'Associació Cultural Sant Fructuós permet veure l'audiovisual La Tàrraco dels primers cristians en català, castellà i anglès.

La cinta es va presentar el passat 26 de maig al Centre Tarraconense El Seminari i és una iniciativa del Centre Tarraconense El Seminari i l'Associació Cultural Sant Fructuós, amb el patrocini de la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, Tarragona Turisme, el Museu d'Història de Tarragona, Tarraco Viva, el Museu Bíblic Tarraconense, el Museu Nacional Arqueològic, el Museu Diocesà de Tarragona, el Camp d'Aprenentatge de la ciutat de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. 

L'audiovisual, que té una durada de 17 minuts, ofereix una visió aèria i divulgativa dels espais que conformen el patrimoni paleocristià que es conserva a la ciutat. L'enregistrament està locutat en tres idiomes, català, castellà i anglès i, properament incorporarà també les versions en francès i italià. La cinta es podrà visualitzar permanentment al Centre Tarraconense El Seminari, lloc d’inici de la Ruta dels Primers Cristians, però també s’ofereix a les altres institucions i equipaments museístics de la Ruta perquè pugui ser visionat en els diferents monuments.

L'edició de l'audiovisual s'emmarca en la iniciativa liderada per diferents institucions i equipaments museístics de la ciutat. En aquest sentit, l'any 2013 ja es va establir La Ruta dels Primers Cristians de Tàrraco, que permet al visitant gaudir dels principals espais artístics i arqueològics paleocristians de la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta