Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 Nova senyalística a la reserva arqueològica del carrer d'Eivissa

Nova senyalística a la reserva arqueològica del carrer d'Eivissa

Nova senyalística a la reserva arqueològica del carrer d'Eivissa

A l’entrada de la reserva arqueològica, a l’avinguda del cardenal Vidal i Barraquer, s’ha instal·lat un rètol identificatiu amb el nom del solar, mentre que al costat curt del solar que llinda amb el carrer de Francesc Bastos s’ubica un panell explicatiu.
Nova senyalística a la reserva arqueològica del carrer d'Eivissa Imatge de la nova senyalística. | FOTO: Museu d'Història de Tarragona
17/03/2016

 

L’Ajuntament de Tarragona, com a propietari del solar del tram del carrer d’Eivissa entre el carrer de Francesc Bastos i l’avinguda del cardenal Vidal i Barraquer, ha instal·lat un rètol identificatiu de la pròpia reserva arqueològica i, a la vegada, un segon element com a panell explicatiu de les restes arqueològiques que es localitzen en el solar i la seva relació amb l’entorn de la ciutat històrica. 

El rètol identificatiu es tracta d’un tipus de cartell instal·lat en monuments de la ciutat, que es troba en la porta de la Reserva i té com objectiu identificar l’espai.

El panell explicatiu ubicat al carrer de Francesc Bastos és un cartell a la manera dels panells instal·lats en els carrers del Trinquet Vell i de l’Enrajolat entre altres. L’objectiu del plafó és el d’explicar al lector les restes arqueològiques que es troben en la reserva arqueològica i apropar-lo a la realitat de l’espai en època romana. És per això que el contingut té un suport gràfic on es reprodueix la maqueta de Tàrraco amb explicacions redactades en català, castellà, anglès i francès.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta