Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 Presentació de Tarraco Viva a Vila-rodona

Presentació de Tarraco Viva a Vila-rodona

Presentació de Tarraco Viva a Vila-rodona

La localitat se suma a poblacions com Altafulla o Cambrils en la programació del festival romà de Tarragona.
Presentació de Tarraco Viva a Vila-rodona Moment de la presentació de Tarraco Viva a Vila-rodona. | FOTO: Manel R. Granell
07/04/2016

 

Aquest dijous 7 d’abril a les 18.30 h la consellera de Patrimoni, Begoña Floria, i l’equip de Tarraco Viva, encapçalat pel seu director, Magí Seritjol, han presentat al casal de Vila-rodona el Festival, acompanyats per l’alcalde d’aquest municipi, Ramon Bricollé, i la regidora de Turisme, Elisabet Aubareda.

Enguany Vila-rodona se suma a Tarraco Viva amb el seu magnífic columbari romà, que acollirà diferents actes del festival: la conferència Carrers, cases i botigues. Urbanisme i vida quotidiana en una ciutat romana, l'espectacle de titelles Marc Antoni i Cleòpatra i un concert de música antiga romana, a càrrec del grup Funnus.

En línia amb la voluntat que té el festival de ser un esdeveniment del territori i de reivindicar les relacions de la ciutat amb l'entorn, com ja succeïa en època romana, Vila-rodona s'afegeix així a localitats que ja formen part de la programació de Tarraco Viva, com Constantí, Altafulla, Cambrils, Falset i Porrera.

Segells de reconeixement d'administració oberta