Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 Prop de 3.000 turistes israelians coneixeran el patrimoni romà de Tarragona aquest estiu

Prop de 3.000 turistes israelians coneixeran el patrimoni romà de Tarragona aquest estiu

Prop de 3.000 turistes israelians coneixeran el patrimoni romà de Tarragona aquest estiu

L'arribada d'aquests turistes és fruit de l'aposta de Munditravel, que s'ha fixat en la Costa Daurada com una opció amb bones perspectives de futur per acollir un turisme israelià de tipus familiar i d'oci
11/08/2016Prop de 3.000 turistes israelians visitaran el patrimoni romà de Tarragona i els principals punts de la ciutat aquest estiu. Aquests turistes, treballadors d'una important empresa de telefonia del país i amb un perfil molt familiar, arribaran a la demarcació aquest mes d'agost en deu grups d'estada setmanal.

Durant la seva estada visitaran el patrimoni romà de Tarragona i tindran temps per realitzar compres i gaudir de l'oferta gastronòmica de la ciutat.

L'arribada d'aquests turistes és fruit de l'aposta de Munditravel, que s'ha fixat en la Costa Daurada com una opció amb bones perspectives de futur per acollir un turisme israelià de tipus familiar i d'oci, molt valorat i desitjat pels competidors turístics mediterranis.

Segells de reconeixement d'administració oberta