Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 L'associació Setge de Tarragona 1811 programa un cicle de conferències i una ofrena floral

L'associació Setge de Tarragona 1811 programa un cicle de conferències i una ofrena floral

L'associació Setge de Tarragona 1811 programa un cicle de conferències i una ofrena floral

L'associació dedicada a l'explicació i la reconstrucció històrica del setge de Tarragona del 1811 ha presentat avui els actes commemoratius del mes de juny.
L'associació Setge de Tarragona 1811 programa un cicle de conferències i una ofrena floral Reconstrucció històrica del setge de la Guerra del Francès a Tarragona. | ©Manel R. Granell
01/06/2016

 

Com ja és habitual des de la seva constitució, l'Associació Setge de Tarragona 1811 ha presentat una sèrie d'actes d'interpretació i commemoració de l'esdeveniment històric.

En concret, durant el mes de juny tindran lloc un cicle de conferències i una ofrena floral per recordar l'efemèride.

El programa serà el següent:

  • Dijous 2 de juny, 20 h. Sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona. L'ARTILLERIA DEL BALUARD DE TARRAGONA. A càrrec de Francesc Pintado Simó, de l'Associació Setge de Tarragona 1811.
  • Dijous 9 de juny, 20 h. Sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona. ¿Y TARRAGONA POR QUÉ NO? A càrrec de Francisco Segovia Barrientos, Coronel d'Infanteria (retirat).
  • Dijous 16 de juny,  20 h. Sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona. TARRAGONA EN LA CRUÏLLA MONETÀRIA DE LA GUERRA DEL FRANCÈS. A càrrec d'Abert Estrada Rius, conservador en cap del Gabinet Numismàtic de Catalunya.
  • Dijous 23 de juny, 20 h. Sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona. EL BRIGADIER D. JUAN RUIZ DE APODACA I LA TARRAGONA DEL 1800. A càrrac de Paco Tovar Aloguín, secretari del projecte Tarragona 1800.
  • Dimarts 28 de juny, 20 h. Monument dels Herois, Rambla Nova. OFRENA FLORAL DAVANT DEL MONUMENT ALS HEROIS. Tot seguit, timbalada popular fins al pla de la Seu. A les escales es depositaran espelmes i es farà una ofrena sota la placa que commemora els fets.

 

Tots els actes estan organitzats per l'Associació Setge de Tarragona 1811 i l'Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb l'Associació Projecte Tarragona 1800.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta