Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 Tarragona acollirà al novembre la tercera edició del congrés ‘Tàrraco Biennal’, dedicada als circs romans

Tarragona acollirà al novembre la tercera edició del congrés ‘Tàrraco Biennal’, dedicada als circs romans

Tarragona acollirà al novembre la tercera edició del congrés ‘Tàrraco Biennal’, dedicada als circs romans

Les propostes per a les comunicacions de les jornades es poden presentar fins al 15 de maig
01/02/2016

 

Les curses de carros i les competicions circenses, i més concretament el circ de Tàrraco, seran els protagonistes del 3r Congrés d’Arqueologia i Món Antic ‘Tàrraco Biennal’, que tindrà lloc del 16 al 19 de novembre al Centre Tarraconense El Seminari, a Tarragona.

El Congrés estarà dedicat a la memòria de l’arqueòleg Xavier Dupré i Raventós i està organitzat per la Fundació Mútua Catalana amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, la URV i l’Arquebisbat de Tarragona.

Fins al 15 de maig es podran presentar a la secretaria del congrés les propostes de comunicacions, que seran avaluades pel comitè científic abans del 15 de juny. El text complet de les comunicacions acceptades per aquest comitè s’haurà de remetre abans del 15 de setembre.

Informació completa:

> III Tarraco Biennal (català)

> III Tarraco Biennal (castellà)

Més informació: www.tarracobiennal.com

Segells de reconeixement d’administració oberta