Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2016 Tarragona presenta a Barcelona les seves propostes de patrimoni 'smart'

Tarragona presenta a Barcelona les seves propostes de patrimoni 'smart'

Tarragona presenta a Barcelona les seves propostes de patrimoni 'smart'

Representants de l'Ajuntament, la URV i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City exposaran els projectes de la ciutat el proper dimecres 4 de maig.
02/05/2016

 

El proper dimecres 4 de maig a les 18 h, la sala Seminari de Prehistòria de la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (al carrer Montalegre, 6) acollirà la conferència Smart City, Smart Heritage. Propostes des de Tarragona, organitzada pel Grup d'Arqueologia Pública i Patrimoni (GAPP) i la mateixa UB, i en què diferents representants de la Tarragona parlaran dels conceptes de smart city i patrimoni intel·ligent.

La conferència estarà conduïda per Margarita Díaz-Andreu i Apen Ruiz i comptarà amb les intervencions de la regidora de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, l'arqueòleg municipal Joan Menchón, el director de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i professor de la Universitat Rovira i Virgili, Santiago Castellà, i Sergi Lozano, també de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.

Segells de reconeixement d'administració oberta