Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2017 El rei Felip VI rep els alcaldes de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya

El rei Felip VI rep els alcaldes de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya

El rei Felip VI rep els alcaldes de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha estat present en una audiència que ha servit per presentar els projectes del Grup.
El rei Felip VI rep els alcaldes de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya El rei Felip VI amb l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros. | FOTO: © Casa de Sa Majestat el Rei
13/01/2017

 

Aquest matí el rei Felip ha rebut en audiència celebrada al Palacio de la Zarzuela els alcaldes del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

L'objectiu d'aquesta trobada ha estat informar al Cap de l'Estat de les diferents activitats i projectes que les 15 ciutats espanyoles inscrites a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO desenvolupen en les àrees de Turisme, Patrimoni i Cultura, amb la finalitat de divulgar el seu llegat històric excepcional.

Actualment formen part del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya les ciutats d'Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de La Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda. 

 

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta