Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2017 Inici de la darrera fase del procés participatiu per definir el document sobre els usos del patrimoni

Inici de la darrera fase del procés participatiu per definir el document sobre els usos del patrimoni

Inici de la darrera fase del procés participatiu per definir el document sobre els usos del patrimoni

Es farà el 4 de maig a la Casa Canals
02/05/2017

El proper dijous 4 de maig a les 18h a Casa Canals es farà la primera de les dues sessions participatives que permetran finalitzar el procés de consulta social i ciutadana per tal de revisar les normes d’ús del Patrimoni Històric.

Em aquesta jornada es presentarà l’esborrany de proposta que han dut a terme els serveis tècnics municipals a partir de les aportacions que s’han recollit fins ara. Cal recordar que el procés participatiu va començar el mes de desembre de 2016, primer amb una jornada presencial de debat i a posteriorment a través de la plataforma Messagenes. Mitjançant la recollit  aportacions de caire popular de persones interessades en aquest àmbit. L’objectiu final és revisar les normes d’ús i cessió temporal per a ús privatiu dels diferents edificis patrimonials i béns catalogats de la ciutat, donada la creixent demanda per a realitzar diversos esdeveniments en aquests recintes i la necessitat d’una regulació de les condicions d’ús que en garanteixi la seva preservació i conservació, així com per assegurar el desenvolupament habitual de les seves activitats.

La segona jornada presencial d’aquesta darrera etapa i amb la qual es clourà el procés deliberatiu es farà el proper 18 de maig.

El debat ha estat impulsat per la conselleria de Patrimoni, el Museu d’Història i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, i ha estat obert a tota la ciutadania

Segells de reconeixement d’administració oberta