Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2017 Tarragona acull demà la intervenció artística 'Laberints lírics' del Grup de Ciutats de Patrimoni de la Humanitat

Tarragona acull demà la intervenció artística 'Laberints lírics' del Grup de Ciutats de Patrimoni de la Humanitat

Tarragona acull demà la intervenció artística 'Laberints lírics' del Grup de Ciutats de Patrimoni de la Humanitat

S’instal·larà del 25 de setembre a l’1 d’octubre a la plaça del Rei i podrà llegir-s'hi el vers “Curulla de promeses, on tot és possible”, de Montserrat Abelló.
Tarragona acull demà la intervenció artística 'Laberints lírics' del Grup de Ciutats de Patrimoni de la Humanitat Intervenció dels Laberíntics Artístics a Mérida.
27/09/2017

Del 25 de setembre a l'1 d'octubre, la plaça del Rei acull el projecte poètic-artístic “Laberints Lírics” en el qual participen les 15 ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

La instal·lació està formada per quinze prismes triangulars que es converteixen en un llenç que porta escrit un vers mitjançant l’anamorfosi -tècnica que permet reconèixer una imatge quan ens situem en el punt de vista adient-. Aquest projecte poètic-artístic itinerant uneix des de setembre de 2016 les 15 ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en successives etapes d'una setmana. Tarragona acull la penúltima, del 25 de setembre a l'1 d'octubre, i podrà llegir-s'hi el vers “Curulla de promeses, on tot és possible” del poema ‘Només una paraula nua’, de la tarragonina Montserrat Abelló.

La iniciativa és del col·lectiu artístic multidisciplinari Boa Mistura (Bona mescla, en portuguès) i consisteix a construir un poema que uneixi les ciutats Patrimoni amb un vers de cadascuna d'elles, obra d'un autor local. A la plaça del Rei, aquests prismes, de 2,45 metres d'altura, s'estan pintant des de dilluns i demà dijous la intervenció artística estarà completament instal·lada i quedarà exposats fins diumenge a la nit.

Segells de reconeixement d'administració oberta