Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2017 Tarragona, amb la campanya de les Ciutats Patrimoni per frenar el vandalisme al patrimoni

Tarragona, amb la campanya de les Ciutats Patrimoni per frenar el vandalisme al patrimoni

Tarragona, amb la campanya de les Ciutats Patrimoni per frenar el vandalisme al patrimoni

Amb l'eslògan "Quan fas mal al patrimoni, ens fas mal a tots" la campanya de sensibilització es va presentar ahir a Càceres.
Tarragona, amb la campanya de les Ciutats Patrimoni per frenar el vandalisme al patrimoni Cartell de la campanya.
08/02/2017

 

La presidenta del Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España (GCPHE) i alcaldessa de Càceres, Elena Nevado, va presentar ahir 7 de febrer la campanya de sensibilització "Quan fas mal al patrimoni ens fas mal a tots", encaminada a conscienciar i sensibilitzar al voltant del respecte i la conservació del patrimoni.

Durant la presentació, Nevado va destacar que les 15 ciutats que formen part del GCPHE tenen problemes amb el vandalisme i l'incivisme amb el patrimoni i que la sensibilització i la conscienciació són les millors eines per acabar amb aquestes conductes.

La campanya, amb una imatge obra de Rocío Rodríguez (que va guanyar el concurs d'idees realitzat l'any passat), comptarà amb 40.000 cartells distribuïts entre les 15 ciutats del grup i altres elements publicitaris.

Segells de reconeixement d’administració oberta