Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2018 Demà es lliurarà el Premi Tàrraco a l'Associació Cultural Sant Fructuós

Demà es lliurarà el Premi Tàrraco a l'Associació Cultural Sant Fructuós

Demà es lliurarà el Premi Tàrraco a l'Associació Cultural Sant Fructuós

Diumenge 2 de desembre jornada de portes obertes als monuments
30/11/2018

Avui divendres es lliurarà la distinció municipal Premi Tàrraco a l'Associació Cultural Sant Fructuós en reconeixement a la seva tasca en la defensa i promoció del Patrimoni Mundial UNESCO.

L'acte serà les 7 de la tarda al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona i estarà presidit per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i comptarà amb la presència del president de l'entitat, Andreu Muñoz. Els alumnes de l'Escola de Lletres, Maria Roig i Adrià Targa llegiran el text Fructuós i els primitius cristians.

El lliurament forma part del programa d'actes per commemorar els divuit anys de la declaració de Tarragona com a Patrimoni Mundial de la Humanitat 'Un passat ple de futur'. La celebració continuarà el diumenge 2 de desembre amb la jornada de portes obertes als recintes del Museu d'Història, Circ, Passeig Arqueològic, Fòrum Local, Pretori i Amfiteatre. A més, s'hi duran a terme activitats de recreació històrica amb l'objectiu de veure i sentir com vivien alguns dels habitants de l'antiga Tàrraco.

Segells de reconeixement d'administració oberta