Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2018 La consellera de Patrimoni lamenta un nou episodi d'incivisme a les Muralles

La consellera de Patrimoni lamenta un nou episodi d'incivisme a les Muralles

La consellera de Patrimoni lamenta un nou episodi d'incivisme a les Muralles

Han aparegut noves pintades en un carrer interior de les Muralles que comunica amb el passeig Torroja
La consellera de Patrimoni lamenta un nou episodi d'incivisme a les Muralles Fotografia: Cedida
03/01/2018

 

La Conselleria de Patrimoni lamenta el nou episodi d'incivisme que ha patit a les darreres hores les Muralles romanes de la ciutat.

Durant la jornada d'ahir es van localitzar unes pintades, amb inscripcions en anglès, en un carrer interior de les Muralles que comunica amb el passeig Torroja. Els fets ja han estat denunciats a la Guàrdia Urbana i ja han començat els tràmits per netejar aquests grafits. El cost aproximat de la intervenció rondarà els 400 euros.

La consellera de Patrimoni, Begoña Floria, diu que els "episodis d'incivisme són inadmissibles perquè malmeten l'espai comú. I en el cas concret del Patrimoni, a banda del cost econòmic que suposen netejar-lo, posen en perill restes d’un gran valor arqueològic i que són un dels principals atractius de la ciutat. Tots plegats n’hem de ser conscients i treballar perquè no es repeteixin”. Floria també ha recordat que “com a societat tenim el deure de preservar el patrimoni universal per a generacions futures”. 

Segells de reconeixement d’administració oberta