Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2018 La XX edició del Festival Tarraco Viva es presenta al Museo Arqueológico Nacional de Madrid

La XX edició del Festival Tarraco Viva es presenta al Museo Arqueológico Nacional de Madrid

La XX edició del Festival Tarraco Viva es presenta al Museo Arqueológico Nacional de Madrid

Se celebrarà el divendres 13 a les 12.00 h i comptarà amb l'assistència de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros
La XX edició del Festival Tarraco Viva es presenta al Museo Arqueológico Nacional de Madrid Cartell informatiu de l'acte.
11/04/2018

Els dies 13 i 14 d'abril el Museu Arqueológico Nacional de Madrid acull la presentació de la XX edició de Tarraco Viva, que organitza l'Ajuntament de Tarragona, un festival d'àmbit internacional dedicat a la divulgació històrica de l'època romana.

L'acte de presentació, obert tant a periodistes especialitzats com a públic general, se celebrarà el divendres 13 a les 12.00 h i comptarà amb l'assistència de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Begoña Floria, tinent d'alcalde de Cultura i Patrimoni; Magí Seritjol, director del festival Tàrraco Viva i Carmen Marcos, Museu Arqueològic Nacional que desgranaran els detalls del certamen.

Dissabte 14 es representarà "Or vós faciatis. L'elecció d'un alcalde en una ciutat romana", una recreació històrica produïda pel Festival Tarraco Viva i exemple significatiu de les activitats programades durant el certamen.

Les jornades de Tàrraco Viva es van començar a organitzar l'any 1999 com a suport ciutadà a la candidatura de Tàrraco a Patrimoni Mundial de la UNESCO. L'èxit de les jornades va fer que es continuessin organitzant fins a l'actualitat amb un gran nombre de visitants nacionals i internacionals. L'edició d'aquest any, del 13 al 27 de maig, es presenta amb moltes novetats i girarà al voltant de tres eixos principals; l'esport i la cultura a la Mediterrània clàssic, dones de l'antiguitat i la vida diària en un carrer romà.

El Festival Tarraco Viva, a més, s'emmarca dins el programa cultural dels XVIII Jocs Mediterranis i vol remarcar el patrimoni cultural comú i potenciar l'intercanvi cultural.

Presentació de la XX edició del Festival Tarraco Viva
Divendres, 13 d'abril

Sala de conferències, 12.00 h
Assistència lliure i gratuïta

Oro vos faciatis. L'elecció d'un alcalde en una ciutat romana. Recreació històrica produïda pel Festival Tarraco Viva
Dissabte, 14 d'abril
Sala d'actes, 12.00 h
Assistència lliure i gratuïta fins a completar aforament (180 places)

Segells de reconeixement d’administració oberta